Rulada cu telemea si cascaval - Retete Culinare

Rulada cu telemea si cascaval


Iti trebuie:
  • 125 g faina
  • 1/2 I lapte
  • 4 oua
  • sare
  • 300 g branza telemea
  • 1 cutie smantana (400 g)
  • 50 g cascaval
Pregatesti asa:
  1. Pui la fiert laptele cu faina si amesteci pana se ingroasa.
  2. Iei apoi cratita de pe foc, o lasi timp de 2-3 minute deoparte, apoi adaugi in compozitie, pe rand, 4 oua si sare, amestecand mereu.
  3. Asezi compozitia in tava unsa si tapetata.
  4. Coci blatul la foc mare 15 minute, apoi la foc mic pana capata o culoare aurie.
  5. Lasi apoi in tava acoperita, la racit.
  6. Cand este rece, ungi blatul cu smantana si peste, pui un strat de branza telemea rasa (sa fie foaia bine acoperita).
  7. Rulezi.
  8. Deasupra, ungi rulada cu smantana si razi cascaval.
  9. Pofta buna!
Rulada cu telemea si cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rulada cu telemea si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rulada cu telemea si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.