Chiftelute cu sos de rosii - Retete Culinare

Chiftelute cu sos de rosii


Iti trebuie:
  • 500 g carne de vita tocata
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 3 catei de usturoi tocati marunt
  • 1 lingurita oregano
  • 100 g parmezan ras
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 g sos de rosii ( ca pentru spaghete )
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita cimbru
  • 400 g taitei.
Pregatesti asa:
  1. Intr-un bol, amesteci ceapa, carnea tocata, usturoiul, oregano si jumatate din cantitatea de parmezan.
  2. Adaugi un praf de sare si de piper.
  3. Din compozitia obtinuta, modelezi chiftelute cat mai mici ca marime.
  4. Intr-un vas neaderent, incingi uleiul si prajesti chiftelutele la foc potrivit, timp de 10 minute, pana cand se rumenesc si se patrund.
  5. Torni deasupra sosul de rosii, adaugi foaia de dafin, 1 lingurita de cimbru si 100 ml de apa.
  6. Lasi sa fiarba la foc mic timp de 10 minute.
  7. Intre timp, fierbi taiteii conform instructiunilor inscrise pe ambalaj.
  8. Ii lasi sa se scurga foarte bine de apa si ii imparti in farfurii.
  9. Asezi deasupra lor chiftelute cu sos, presari parmezanul ramas si servesti imediat.
  10. Pofta buna!
Chiftelute cu sos de rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chiftelute cu sos de rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chiftelute cu sos de rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.