Tort cu fulgi de migdale si nuci - Retete Culinare

Tort cu fulgi de migdale si nuci


Iti trebuie:
  • 4 oua
  • 100 g zahar pudra
  • 60 g zahar
  • 1 lingura miere
  • 150 g unt
  • zeama si coaja de la o lamaie
  • 100 g fulgi de migdale
  • 50 g ciocolata
  • 150 g nuci macinate
  • 100 g faina
  • 30 g amidon
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 linguri visinata
  • 10 g gelatina
  • 500 ml frisca.
Pregatesti asa:
  1. Fierbi mierea cu 30 g zahar, cu 3 linguri de frisca, 20 g unt, coaja de lamaie si cu fulgi de migdale.
  2. Intinzi 1/2 din cantitate pe hartie de copt si o dai timp de 10 minute la cuptor.
  3. Cuptorul trebuie incins la 175 grade celsius.
  4. Tai compozitia in 8 bucati, cat este calda.
  5. Lasi restul sa se racoreasca, apoi zdrobesti.
  6. Separat, bati restul de unt cu zahar, galbenusuri, ciocolata, nuci, faina, amidon si praf de copt.
  7. Adaugi galbenusurile batute.
  8. Coci aluatul timp de 50 de minute in forma unsa.
  9. Lasi blatul sa se raceasca si il tai pe 3 nivele.
  10. Bati frisca.
  11. Inglobezi visinata si gelatina dizolvata.
  12. Amesteci 1/2 din cantitatea de crant si ungi primele 2 nivele de blat.
  13. Pui deoparte 3 linguri frisca.
  14. Acoperi tortul si il dai timp de 2 ore la rece.
  15. Decorezi tortul dupa preferinta.
  16. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu fulgi de migdale si nuci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Tort cu fulgi de migdale si nuci" Tort cu fulgi de migdale si nuci - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
doina Nota: Retete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota Maxima Fara nota
si prajitura asta trebuie incercata. trebuie sa fie delicioasa




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.