Bors de fasole moldovenesc - Retete Culinare

Bors de fasole moldovenesc


Iti trebuie:
  • 1/2 kg fasole
  • 1 ciolan afumat
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 l zeama de varza murata
  • cimbru
  • boia
  • tarhon
  • leustean
Pregatesti asa:
  1. Alegi fasolea, o speli si o pui la fiert.
  2. Dupa ce a dat fasolea intr-un clocot, o scurgi de zeama.
  3. Adaugi apoi alta apa.
  4. Toci marunt legumele si le pui in oala.
  5. Adaugi si ciolanul taiat in bucatele mai mici.
  6. Pui sare, piper, boia, cimbru si tarhon si lasi totul la fiert.
  7. Cand s-au fiert fasolea si legumele, adaugi zeama de varza (atentie, daca zeama de varza este sarata, nu mai pui sare) si 2-3 linguri de bulion.
  8. Mai dai borsul intr-un clocot.
  9. Asezonezi cu sare, piper, cimbru, boia si tarhon dupa gust.
  10. Adaugi si leustean verde, tocat.
  11. Pofta buna!
Bors de fasole moldovenesc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Bors de fasole moldovenesc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Bors de fasole moldovenesc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.