Peste cu legume la cuptor - Retete Culinare

Peste cu legume la cuptor


Iti trebuie:
  • 4 bucati de peste de 300- 400 g fiecare  ( file de crap, file de salau sau de caras)
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina integrala
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 3-4 linguri pasta de rosii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 ml apa
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita concentrat de legume.
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele si ii inlaturi capetele.
  2. Tai ciupercile felii si le calesti in putina apa.
  3. Cand se inmoaie, le scoti pe o farfurie.
  4. In acelasi vas, calesti, tot in putina apa, ceapa si usturoiul, pui 1 lingura de faina integrala, amesteci, condimentezi si pui ciupercile inapoi.
  5. Cu acest amestec umpli pestele si il asezi intr-o tava unsa cu putin ulei de masline.
  6. Restul de compozitie (va ramane) il pui langa peste.
  7. Dizolvi pasta de rosii in apa, pui putin concentrat de legume si torni amestecul in tava.
  8. Presari patrunjel tocat si stropesti totul cu ulei de masline.
  9. Dai tava la copt pentru 20 de minute.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Peste cu legume la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Peste cu legume la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.