Piept de pui invelit in aluat din legume - Retete Culinare

Piept de pui invelit in aluat din legume


Pentru aluat iti trebuie:
  • 50 g dovleac dat pe razatoare
  • 50 g morcov dat pe razatoare
  • 50 g sfecla data pe razatoarea mica
  • 1 ou
  • sare
  • 250 g faina
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 ceapa mare
  • sare
  • condimente pentru pui
  • 3 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 1 piept de pui fara os.
Pregatesti asa:
  1. Bati oul, pui sare, apoi adaugi legumele si omogenizezi.
  2. Dupa omogenizare, adaugi faina si framanti un aluat care nu trebuie sa se lipeasca de maini.
  3. Daca este nevoie, adaugi faina.
  4. Pentru umplutura dai carnea, ceapa si usturoiul prin masina de tocat, adaugi apoi oul, sare si condimente si amesteci.
  5. Intinzi foaie din aluat, nu foarte groasa, apoi decupezi cu un pahar cercuri, iar cu o lingurita pui umplutura pe o parte a cercului.
  6. Acoperi cu cealalta si lipesti marginile, apoi apropii cele doua colturi.
  7. Pui apa cu sare, piper si cu foi de dafin la fiert.
  8. Pui in apa cand aceasta fierbe si o lasi timp de 10 minute.
  9. Cand sunt gata, ii scoti pe un platou si servesti cu smantana.
  10. Pofta buna!
Piept de pui invelit in aluat din legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui invelit in aluat din legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui invelit in aluat din legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.