Gogosele din legume - Retete Culinare

Gogosele din legume


Iti trebuie:
  • 1/2 kg morcovi
  • 4 cepe
  • 2 legaturi de patrunjel verde
  • 1 legatura tarhon
  • 300 g cascaval
  • 1/2 kg faina
  • 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
  • zeama de lamaie
  • apa
  • sare
  • piper
  • boia de ardei rosu
  • cimbru
Pregatesti asa:
  1. Dai morcovul pe razatoarea mica sau prin masina de tocat, cepele le toci fin ca si patrunjelul si tarhonul, cascavalul il razi, iar faina o amesteci  cu bicarbonatul stins in zeama de lamaie.
  2. Prepari un aluat din faina si apa, de consistenta unei smantani groase.
  3. In aluat pui legumele, verdeturile, cascavalul, sarea, piperul si boiaua de ardei, cimbrul si amesteci totul foarte bine.
  4. Compozitia trebuie sa aiba consistenta, incat sa nu cada de pe lingura.
  5. Pui intr-o tigaie ulei pe foc si cand e incins, iei cu lingura din compozitie si pui in tigaie gogoselele sa se prajeasca.
  6. Lasi cateva minute pana de auresc si se intaresc, apoi le intorci si le prajesti si pe partea cealalta.
  7. Servesti gogoselele calde.
  8. Pofta buna!
Gogosele din legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogosele din legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gogosele din legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.