Crema de ciocolata - Retete Culinare

Crema de ciocolata


Iti trebuie:
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 500 g branza de vaci cu smantana (mascarpone)
  • 2 portocale
  • putin zahar pudra
  • 50 ml lichior de portocale
  • 3 linguri dulceata de portocale
  • frunze de menta
Pregatesti asa:
  1. Maruntesti ciocolata si o topesti la bain-marie (deasupra aburilor).
  2. Razi marunt coaja portocalelor, storci si strecori zeama acestora.
  3. Faci o crema din branza, sucul si coaja citricelor, lichiorul si dulceata de portocale.
  4. Gusti si, daca este cazul, indulcesti cu zahar praf .
  5. Iei 1/3 din masa si o pui la rece.
  6. Peste restul, torni ciocolata topita si amesteci pana devine o spuma consistenta.
  7. Lasi la frigider.
  8. Servesti in cupe sau compotiere, cu felii de portocale, fursecuri, napolitane.
  9. Decorezi dupa bunul plac.
  10. Pofta buna!
Crema de ciocolata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Crema de ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Crema de ciocolata " Crema de ciocolata  - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Ghorghe Nota: Retete de Creme - Nota MaximaRetete de Creme - Nota MaximaRetete de Creme - Nota MaximaRetete de Creme - Nota MaximaRetete de Creme - Nota Maxima Fara nota
Bun!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.