Iepure impanat la cuptor - Retete Culinare

Iepure impanat la cuptor

Iti trebuie:
  • un iepure
  • 1 capatana de usturoi
  • 100 g slanina
  • 100 g masline (facultativ)
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 cana vin alb.
Pregatesti asa:
  1. Speli iepurele (fara cap), il parlesti, il mai speli inca o data si il portionezi.
  2. Fiecare bucata in parte o crestezi si o impanezi cu catei de usturoi, cu bucatele de slanina si cate o maslina! (nu e obligatoriu).
  3. Asezi bucatile de iepure in tava in care ai pus inainte putin ulei, le dai la cuptor si lasi sa se rumeneasca.
  4. Adaugi apoi vinul alb si le scoti din cuptor! cand si cand, ca sa le intorci si pe o parte, si pe alta.
  5. Garnitura e la alegere: sote de legume, piure de cartofi, cartofi prajiti.
  6. Nu uita de muraturi!
Portii: 4 portii
Pregatire: 20 minute
Coacere: 1 h si 30 minute
Bucatarul te invata:
  1. Obligatoriu inainte de a-l pregati trebuie sa pui iepurele ( de casa, de camp ) de pe o zi pe alta intr-un bait pe care il faci din o parte vin, o parte apa, o parte otet si boabe de piper, foi de dafin, cimbru, sare.
  2. Cele mai bune parti pentru friptura sunt spinarea cu muschiuletii si picioarele din spate.
  3. Pentru ca are carne slaba iepurele trebuie impanat cu slanina si pentru un plus de gust si cu usturoi.
Iepure impanat la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Iepure impanat la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


9 Raspunsuri la "Iepure impanat la cuptor" Iepure impanat la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
manu Nota: Retete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota Maxima Fara nota
bun

 
gongo_70 Nota: Retete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota Maxima Fara nota
brici..........

 
dan Nota: Retete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota Maxima Fara nota
ok pofta buna

 
wew Nota: Retete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota Maxima Fara nota
super

 
iulian Nota: Retete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota Maxima Fara nota
am facut si eu...e de vis..

 
valentina Nota: Retete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota Maxima Fara nota
e bun dar are slanina si nu Ómi place!!!!!!

 
Ciprian Nota: Retete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota Maxima Fara nota
raspunsul tau e ceva de genu' : e bun da nu prea"

 
gyna Nota: Retete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota Maxima Fara nota
e tare bun,dc.stii sa-l prepari cum trebuie

 
ileana Nota: Retete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota MaximaRetete din Carne de Vanat - Nota Maxima Fara nota
o sa prepar si eu astazi iepure,reteta este k ,dar am si un fazan si nu stiu cum se prepara.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro