Sarmale cu carne de pui - Retete Culinare

Sarmale cu carne de pui


Iti trebuie:
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 mana orez
  • 1 piept de pui (sau carne de pui dezosata)
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 varza murata potrivita
  • ulei.
Pregatesti asa:
  1. Cureti ceapa, o calesti putin in ulei, adaugi morcovul dat pe razatoare si orezul, spalat in prealabil.
  2. Cand sunt putin calite, amesteci compozitia cu pieptul de pui tocat.
  3. Pregatesti foile de varza si le umpli cu amestecul de mai sus.
  4. Impaturesti sarmalele, le asezi intr-o cratita si le dai la cuptor.
  5. Pofta buna!
Sarmale cu carne de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Sarmale cu carne de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Sarmale cu carne de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.