Aperitiv cu fasole batuta - Retete Culinare

Aperitiv cu fasole batuta


Iti trebuie:
  • 500 g fasole alba
  • 4 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca ulei
  • 4 cepe
  • 4 rosii
  • cimbru
  • patrunjel verde sau frunze de busuioc pentru decor
Pregatesti asa:
  1. Fierbi fasolea, dupa ce ai tinut-o timp de 12 ore la inmuiat.
  2. Scurgi zeama si mixezi boabele bine fierte.
  3. Adaugi cate putin din zeama in care a fiert fasolea, uleiul pus treptat, sare, piper si pasta de usturoi.
  4. Compozitia trebuie sa fie cremoasa, bine legata.
  5. Separat, calesti in ulei ceapa tocata marunt, adaugi rosiile date pe razatoare si condimentele.
  6. Faci tarta asa: pe un platou pui jumatate din fasolea frecata cu ulei, intinzi un strat de sos, apoi asezi un alt rand de fasole si acoperi cu restul  de sos de rosii si de ceapa.
  7. Lasi sa se intareasca putin si servesti.
  8. Decorezi cu putin patrunjel tocat sau cu frunze de busuioc.
  9. Pofta buna!
Aperitiv cu fasole batuta

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aperitiv cu fasole batuta "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aperitiv cu fasole batuta - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.