Tocana de pui cu praz - Retete Culinare

Tocana de pui cu praz


Iti trebuie:
  • 2 piepti de pui dezosati, fara piele
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 2 dovlecei mici
  • 1 ardei iute
  • 300 ml supa de legume
  • sare
  • piper
  • 2-3 frunzulite de salvie
  • ghimbir ras proaspat sau pulbere
  • 2 fire praz
Pregatesti asa:
  1. Cureti legumele si le speli.
  2. Speli si carnea.
  3. Apoi tai fasii lungi, cat mai subtiri, atat carnea, cat si legumele.
  4. Prazul il tai mai intai in 3 - 4 parti, in functie de cat de lung e firul, apoi fasii.
  5. Intr-o tigaie de teflon, pui la incins uleiul de masline.
  6. Imediat, adaugi fasiile din carne de pui, amestecand asa incat sa-si schimbe culoarea pe fiecare parte.
  7. Adaugi apoi ardeiul iute, prazul si dovleceii, condimentezi cu ghimbir, piper, sare si salvie.
  8. Amesteci totul bine si torni apoi supa.
  9. Dupa 1 minut, adaugi 2-3 frunzulite de salvie tocate fin.
  10. Mai lasi cam 5 minute la loc iute, amestecand din cand in cand.
  11. Servesti preparatul cat este cald.
  12. Pofta buna!
Tocana de pui cu praz


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocana de pui cu praz "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocana de pui cu praz - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.