Tocanita de ciuperci si rosii - Retete Culinare

Tocanita de ciuperci si rosii


Iti trebuie:
  • 1,5 kg ciuperci proaspete
  • 4 legaturi de usturoi verde
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de verdeata (marar si patrunjel)
  • 150 ml ulei
  • 150 ml vin
  • 400 g rosii
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Cureti ciupercile, le speli si le tai felii.
  2. Toci ceapa verde si o calesti in ulei, adaugi ciupercile si le calesti impreuna.
  3. Stingi totul cu putina apa, condimentezi cu sare si cu piper si le lasi sa fiarba aproximativ 20 de minute.
  4. Adaugi apoi verdeata tocata (marar si patrunjel), usturoiul verde tocat, rosiile curatate de coaja si de seminte si taiate cubulete.
  5. Adaugi si vinul si mai lasi sa dea un clocot.
  6. Servesti tocanita cu mamaliguta calda, taiata felii sau cuburi.
  7. Pofta buna!
Tocanita de ciuperci si rosii

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de ciuperci si rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de ciuperci si rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.