Chec cu carne tocata - Retete Culinare

Chec cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 500 g carne tocata in amestec
  • 2 cepe
  • 200 ml iaurt
  • 100 ml vin alb
  • 2-3 linguri faina amestecate cu 1 praf de copt
  • 1 lingura concentrat de legume picant
  • 3 oua
  • 1 lingura boia de ardei
  • sare
  • piper
  • ulei.
Pregatesti asa:
  1. Calesti ceapa tocata, adaugi carnea si, cand isi schimba culoarea, adaugi faina, praful de copt si amesteci.
  2. Apoi adaugi iaurtul, vinul, ouale batute in prealabil si condimentele.
  3. Amesteci totul si rastorni compozitia in tava unsa.
  4. Coci compozitia timp de 35-40 de minute si cand este rece, tai checul felii.
  5. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Chec cu carne tocata" Chec cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
ELENA Nota: Retete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota Maxima Fara nota
bun doamna bun...




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.