- Pagina Principala
- Aperitive
- Retete de Aperitive Calde
- Briose cu sunca si branza
Briose cu sunca si branza
- Prezentata de: Badulan Stefania
- » Cartea De Bucate : Retete de Aperitive Calde
- » Nota:
- » Data: 13/03/2011
Iti trebuie:
- 500 g faina
- 150 g unt
- 150 g branza
- 8 oua
- 300 ml lapte
- 100 g smantana
- 200 g sunca sau pastrama
- 30 g drojdie
- sare.
- Dizolvi drojdia in lapte.
- Adaugi putina faina si sare si lasi sa dospeasca la cald.
- Dupa ce maiaua a dospit, adaugi untul taiat cubulete, smantana, ouale si restul de faina.
- Amesteci energic, pui sunca si branza taiata cubulete.
- Aluatul astfel obtinut, il lasi cateva minute sa se odihneasca.
- Umpli cu el formele de briose unse cu unt.
- Apoi le coci la foc moderat, aproximativ 30-35 de minute.
- Le servesti dupa ce s-au racit putin.
- Pofta buna!

PUBLICITATE
Savurati cu placere " Reteta Culinara : Briose cu sunca si branza "
Va dorim " Pofta Buna ".
Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!
2 Raspunsuri la "Briose cu sunca si branza" 
Mi-ai starnit curiozitatea! Pana acum eu am incercat doar briose ca desert. Am sa incerc si eu sa le fac asa ;) merci
|