Muschi de porc in aluat - Retete Culinare

Muschi de porc in aluat

Iti trebuie:
  •  300 g faina
  • 150 g unt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 ceasca apa calda
  • Pentru umplut iti trebuie:
  • 200 g came tocata de vita
  • 250 g ciuperci (de la congelator)
  • 100 ml smantana
  • 1 galbenus
  • 1 lingura lapte
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei
  • piper
  • sare
  • 1 kg muschi de porc.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci faina cu untul si apa calduta, pui si sarea si framanti pana obtii un aluat elastic, pecare-l lasi sa se odihneasca 30 de minute.
  2. Speli apoi muschiul de porc si-l dai la cuptor intr-o tava cu ulei, sare si piper dupa gust, pentru 25 de minute.
  3. Scurgi bine ciupercile decongelate, le tai marunt le calesti in unt cateva minute, apoi le amesteci cu carnea tocata si smantana.
  4. Potrivesti de sare si piper.
  5. Intinzi o foaie de aluat, pui compozitia cu ciuperci, apoi muschiul de porc rumenit putin si rulezi strans.
  6. Asezi apoi ruloul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si-l dai la cuptor pentru 30 de minute.
  7. Bati galbenusul cu laptele si intinzi amestecul peste rulou, cand este copt pe jumatate.
  8. Dupa ce  s-a rumenit, lasi sa se raceasca, apoi tai ruloul felii si le asezi pe un platou.
Portii: 5-6 portii
Pregatire: 40 minute
Coacere: 30 minute

Muschi de porc in aluat

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Muschi de porc in aluat "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Muschi de porc in aluat - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.
Noutati Bucatarul.ro