Gogosele nebune - Retete Culinare

Gogosele nebune


Iti trebuie:
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingura de zahar
  • 200 g faina
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • zahar vanilat.
Pregatesti asa:
  1. Pui la fiert vinul cu untul.
  2. Cand clocoteste, tragi vasul pe marginea aragazului si, totodata, adaugi faina bine cernuta, amestecand mereu pana se racoreste aluatul.
  3. Adaugi, pe rand, galbenusurile si zaharul.
  4. La urma, adaugi si albusurile si sarea, batute spuma.
  5. Infierbinti bine uleiul intr-o tigaie si pui in el cate 1 lingurita din compozitie.
  6. Rumenesti gogosile, le scoti din tigaie cu o spumiera si, cand sunt toate gogosile gata, le presari cu zahar vanilat.
  7. Pofta buna!
Gogosele nebune

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Gogosele nebune "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Gogosele nebune - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.