Aperitiv cu pui - Retete Culinare

Aperitiv cu pui


Iti trebuie:
  • 1 pui mare
  • 4 felii franzela inmuiata in lapte
  • 5 oua
  • 300 g ciuperci
  • 100 g unt
  • 3 cepe
  • 200 ml vin
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
Pregatesti asa:
  1. Puiul curatat si spalat, il tai longitudinal pe spate cu un cutit si ii iei pielea cat mai intreaga.
  2. Scoti carnea de pe oase si o treci prin masina impreuna cu ceapa si franzela inmuiata si o amesteci cu ciupercile calite cu unt, ouale si  verdeata tocata, sarea si piperul.
  3. Cu aceasta compozitie umpli pielea de pui, o cosi si asezi drobul intr-o tava unsa cu ulei.
  4. Adaugi 1 cescuta de apa si vinul.
  5. Dai la cuptor si lasi pana se rumeneste pielea in care ai pus umplutura.
  6. Din cand in cand, stropesti drobul cu sosul din tava.
  7. Poti prepara drobul si fara ciuperci.
  8. Cand il pui pe platou, poti aranja alaturi de drobul de pui, cateva rosii, ceapa verde si salata verde.
  9. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aperitiv cu pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aperitiv cu pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.