Piftie de ciuperci - Retete Culinare

Piftie de ciuperci


Iti trebuie:
  • 1 1/2 kg picioare de porc
  • 500 g ciuperci
  • 1 capatana mare de usturoi
  • 2 morcovi
  • 2 oua
  • sare
  • 2-3 foi de gelatina
Pregatesti asa:
  1. Cureti picioarele de porc, le oparesti, le speli si le pui la fiert intr-un vas mai mare cu 4 I de apa.
  2. Dupa ce dau in clocot, iei spuma si pui morcovii intregi.
  3. Fierbi circa 2 1/2 ore, dupa care scoti picioarele, morcovii si, in zeama rezultata, pui usturoiul bine pisat cu sare, gelatina dizolvata in apa si vanturi bine.
  4. Strecori printr-o strecuratoare deasa.
  5. Ciupercile, curatate si spalate, le pui la fiert timp de 20 de minute in apa cu putina sare.
  6. Ungi formele in care urmeaza sa pui piftia cu ulei, pentru a o putea rasturna usor.
  7. Asezi pe fundul formelor mai intai felii de ciuperci, de morcov fiert, de oua fierte tari, apoi carnea luata de pe oase.
  8. Torni zeama si lasi piftia la rece, pana se incheaga.
  9. Inainte de a fi consumata piftia, o rastorni pe un platou, astfel incat, sa apara la suprafata decorul din ciuperci, morcov, oua si carne.
  10. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piftie de ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piftie de ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.