Tarta cu budinca - Retete Culinare

Tarta cu budinca


Pentru blat iti trebuie:
  • 250 g biscuiti
  • 125 g unt topit
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 1 plic budinca cu gust de frisca
  • 400 ml smantana pentru gatit
  • 2 banane mari taiate felii
  • 250 ml frisca lichida
Pregatesti blatul asa:
  1. Biscuitii ii macini in blender, iar peste biscuitii pisati pui untul.
  2. Dupa ce untul este absorbit cum trebuie, compozitia obtinuta o presezi intr-o forma de tarta si o dai la rece pentru urmatoarele 30 de minute, pana cand se intareste untul.
Pregatesti umplutura asa:
  1. Pui smantana la foc mic si adaugi praful de budinca.
  2. Lasi sa fiarba, amestecand continuu, pana obtii consistenta de care ai nevoie pentru tarta.
  3. In paralel, peste aluatul din biscuiti, asezi un strat de felii de banana, apoi torni crema aceasta de lapte obtinuta prin fierbere, dupa care mai pui  un rand de banane.
  4. Inainte de a baga prajitura astfel obtinuta la frigider, nu uita de stratul de frisca de deasupra, care-i va da o savoare si un aspect nemaipomenit.
  5. Pofta buna!
Tarta cu budinca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu budinca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu budinca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.