Rosii umplute cu orez si legume - Retete Culinare

Rosii umplute cu orez si legume


Iti trebuie:
  • 8 rosii
  • 2 linguri cu orez
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata mica
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ceapa
  • 50 g cascaval de post
  • ulei
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Pregatesti asa:
  1. Curata de coaja dovleceii si vanata, feliaza-le potrivit si pune-le pe gratarul incins.
  2. Cand sunt aproape gata, adauga pe gratar ardeii (bastonase) impreuna cu ceapa taiata pe jumatate.
  3. Spala rosiile, taie-le un capac generos si scobeste-le miezul cu atentie.
  4. Pune-le cu fata in jos, la scurs, pe un gratar.
  5. Scoate legumele pe un fund de lemn si taie-le dupa preferinta.
  6. Pune-le intr-un castron si amesteca incet cu orezul fiert in apa cu putina sare si miezul de rosii tocat.
  7. Stropeste cu putin ulei, potriveste gustul de sare si piper, aromatizeaza cu rozmarin (sau oregano).
  8. Umple rosiile cu acest amestec, rade putin cascaval deasupra si asaza-le intr-o tava stropita cu putin ulei.
  9. Da la cuptorul incins pentru zece minute.
  10. Serveste-le imediat, alaturi de o garnitura de cartofi fierti si trasi in putin ulei incins in care ai zdrobit un catel de usturoi.
  11. Pofta buna!
Rosii umplute cu orez si legume

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii umplute cu orez si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii umplute cu orez si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.