Aperitiv de post - Retete Culinare

Aperitiv de post


Iti trebuie:
  • 1 cutie cu naut
  • 50 g migdale
  • 3-4 catei de usturoi
  • 4 fire de patrunjel verde
  • 50 g masline negre
  • ulei
  • lamaie
  • piper
  • boia
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Pune nautul la foc, cu tot cu apa  in care a stat in cutie, impreuna cu migdalele ( alege unele dulci, nesarate ) si cateii de usturoi.
  2. Tine pe foc 4 minute.
  3. Scurge aproape tot lichidul, adauga patrunjelul verde tocat, sare si un praf de piper, boia, 5 linguri cu ulei, sucul de la o jumatate de lamaie si paseaza cu blenderul.
  4. Cand s-a omogenizat pune maslinele fara samburi si amesteca.
  5. Pofta buna!
Aperitiv de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aperitiv de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aperitiv de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.