Pizza cu vinete - Retete Culinare

Pizza cu vinete


Iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 250 g margarina
  • 150 ml apa rece
  • 15 ml zeama de lamaie
  • 1/2 lingurita cu sare
  • 1 vanata mare
  • 200 g rosii cherry
  • rozmarin
  • ardei iute
  • ulei
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Pune intr-un castron 150 g de margarina taiata cuburi, apa, zeama de lamaie, jumatate de lingurita cu sare si faina cernuta.
  2. Framanta repede un aluat.
  3. Intinde o foaie dreptunghiulara mai groasa, unge cu jumatate din margarina ramasa (topita si racita) si impacheteaz-o ca pe plic.
  4. Repeta operatiunea si da aluatul la frigider pentru o jumatate de ora.
  5. Spala vanata si tai-o in felii foarte subtiri.
  6. Presara un praf de sare si pune-le la scurs intr-o sita, pentru 20-30 de minute.
  7. Stropeste-le cu putin ulei si pune-le pe un gratar incins, pe ambele fete, pentru cateva minute.
  8. Scoate-le intr-un castron, presara ardei iute tocat marunt si cateva firicele de rozmarin.
  9. Intinde aluatul in forma de copt unsa cu grasime si tapetata cu putina faina si da la cuptorul incins pentru 10 minute.
  10. Dupa 10 minute,  adaugi pe suprafata blatului de pizza feliile de vinete, rosiile cherry si presari deasupra cascaval de post.
  11. Pofta buna!
Pizza cu vinete

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pizza cu vinete "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Pizza cu vinete" Pizza cu vinete - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Crist Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
mmm super idee! chiar anul trecut am descoperit cat de delicioase sunt vinetele ne-facute-salata-de-vinete. o bunatate!




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.