Paine cu diferite arome - Retete Culinare

Paine cu diferite arome


Iti trebuie:
  • 450 g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 40 ml ulei
  • 7 g drojdie uscata
  • 1 lingurita rasa cu zahar
  • 1 lingurita rasa cu sare.
  • Pentru uns iti trebuie:
  • oregano
  • rozmarin
  • sare de mare
  • ulei de masline
  • apa
  • boia.
Pregatesti asa:
  1. Pentru aluat, amesteca intr-un vas apa cu uleiul, sarea si zaharul.
  2. Incorporeaza treptat faina amestecata in prealabil cu drojdia uscata.
  3. Framanta pana obtii un aluat elastic, nu foarte lipicios.
  4. Da o forma rotunda aluatului, unge-l cu ulei si lasa-l sa creasca, intr-un loc caldut, vreme de o ora.
  5. Intinde aluatul cu palmele date cu ulei direct in tava unsa si fa adancituri din loc in loc cu degetele.
  6. Presara sare de mare grunjoasa si lasa la dospit un sfert de ora.
  7. Amesteca patru linguri de ulei cu tot atatea de apa, adauga un varf de cutit de boia, oregano si rozmarin dupa gust.
  8. Lasa sa creasca 30 de minute.
  9. Da tava la cuptorul incins timp de 20-25 de minute ori pana se coloreaza frumos deasupra.
  10. Pofta buna!
Paine cu diferite arome

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paine cu diferite arome "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paine cu diferite arome - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.