Aperitiv cu ciuperci de post - Retete Culinare

Aperitiv cu ciuperci de post


Iti trebuie:
  • 8 ciuperci mari
  • 2-3 rosii
  • 3-4 frunze de salata
  • 1 ceapa
  • piper
Pentru sos iti trebuie:
  • 3 cani cu apa
  • 1/2 cana cu fulgi de porumb
  • 1/2 cana cu seminte de susan
  • 1/2 cana cu ulei
  • 1/2 cana cu faina
  • 2 linguri cu amidon
  • 3 linguri cu suc de lamaie
  • 1 ceapa mica
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Pune semintele de susan intr-o tava si lasa-lein cuptorulincins sa se rumeneasca.
  2. Cand s-au racorit, da-le prin rasnita de cafea.
  3. Pune intr-un blender pulberea de susan cu restul ingredientelor pentru sos si amesteca.
  4. Pune compozitia rezultata pe foc mic, amestecand mereu pana se ingroasa.
  5. Lasa sa se racoreasca.
  6. Curata ciupercile champignon si pune-le pe gratarul incins impreuna cu ceapa taiata julien.
  7. Adauga pe gratar coditele ciupercilor, apoi toaca-le marunt si incorporeaza-le in sos.
  8. Unge cu sos feliile de paine, asaza deasupra frunze de salata, felii de rosie, ciupercile si ceapa, sareaza si pipereaza dupa gust.
  9. Pofta buna!
Aperitiv cu ciuperci de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aperitiv cu ciuperci de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aperitiv cu ciuperci de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.