Painici umplute cu ciuperci - Retete Culinare

Painici umplute cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 1 ceasca de apa calduta
  • 1 lingurita cu zahar
  • 500 g ciuperci
  • 3 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • ulei
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Amesteca drojdia cu putina apa calda, apoi pune zaharul si 100 g de faina.
  2. Lasa putin la crescut (zece minute), toarna restul de faina, sare, apa calda si amesteca pana se leaga.
  3. Acopera si lasa sa creasca la cald.
  4. Intre timp, caleste ceapa si usturoiul taiate marunt, adauga ciupercile taiate cubulete si putina apa si fierbe pana ce scade sosul.
  5. La final, adauga patrunjel verde tocat fin si piper.
  6. Intinde aluatul si taie-l in patrate egale.
  7. Pune pe fiecare patrat sote de ciuperci din tigaie, acopera cu coltul de aluat, preseaza pe margini cu furculita si coace la cuptor, la foc moderat,  35-40 de minute.
  8. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Painici umplute cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Painici umplute cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.