Supa crema de legume de post - Retete Culinare

Supa crema de legume de post


Iti trebuie:
  • 1 fir de praz
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 3 cartofi
  • 1 lingura cu faina
  • 2 linguri cu ulei
  • vegeta
Pregatesti asa:
  1. Curata legumele de coaja si da-le printr-un jet de apa.
  2. Da morcovul, telina si cartofii pe razatoarea mica si pune-le la calit in uleiul incins cateva minute.
  3. Adauga ceapa tocata cat mai marunt, la fel si prazul.
  4. Completeaza cu apa si da totulin 2-3 clocote.
  5. Da dovlecelul pe razatoarea mica si pune-l in supa (pentru ca fierbe mai repede, trebuie adaugat la urma), presara vegeta si lasa sa fiarba.
  6. Paseaza legumele cu furculita sau cu blenderul si trece supa prin strecuratoare.
  7. Pune faina intr-o farfurie adanca si toarna supa, putin cate putin, pana obtii o pasta moale, adauga totul in restul supei si da-o intr-un clocot.
  8. Serveste-o calda, cu frunze de telina tocate marunt.
  9. Pofta buna!
Supa crema de legume de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Supa crema de legume de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Supa crema de legume de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.