Ciorbita de dovlecei - Retete Culinare

Ciorbita de dovlecei


Iti trebuie:
  • 3 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 telina mica
  • 3 linguri cu ulei
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 varf de cutit de tarhon  uscat
  • vegeta
Pregatesti asa:
  1. Curata legumele si toacale cubu-lete.
  2. Pune uleiul la incins si caleste intai morcovii, ca sa prinda culoare frumoasa.
  3. Adauga ceapa si telina.
  4. Cand legumele s-au inmuiat, presara vegeta si toarna apa.
  5. Lasa fiarba vreo 15 minute si pune dovleceii taiati cubulete.
  6. Toaca patrunjelul foarte marunt si adauga-l in ciorba numai dupa ce ai stins focul, pentru a-si pastra culoarea verde.
  7. Tot atunci, pune si tarhonul, ca sa-si pastreze aroma.
  8. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorbita de dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorbita de dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.