Ciorba de cartofi de post - Retete Culinare

Ciorba de cartofi de post


Iti trebuie:
  • 6 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 radacina de patrunjel verde
  • 2 linguri cu ulei
  • 1 legatura de leustean verde
  • 100 g smantana vegetala
  • 1 lingura cu faina
  • vegeta
  • bors.
Pregatesti asa:
  1. Curata legumele si da pe razatoare morcovii si radacina de patrunjel, ceapa toac-o marunt, iar cartofii taie-i cubulete.
  2. Pune la incins uleiul si caleste ceapa pana devine sticloasa, apoi morcovul si patrunjelul, iar la final, cartofii.
  3. Adauga apa, cam doi litri, vegeta si lasa la fiert.
  4. Cand legumele sunt fierte, acreste cu bors si lasa sa fiarba cateva minute.
  5. La final, adauga faina desfacuta in smantana.
  6. Serveste cu leustean proaspat tocat.
  7. Pofta buna!
Ciorba de cartofi de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de cartofi de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba de cartofi de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.