Legume la tigaie - Retete Culinare

Legume la tigaie


Iti trebuie:
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • 2 ardei grasi (rosu, galben)
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 4 linguri cu ulei
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Curata ceapa, spal-o si tai-o felii.
  2. Spala legumele, taie rosiile in sferturi, iar ardeii, dovlecelul si vinetele, cuburi.
  3. Pune uleiul la incins in wok si caleste 2-3 minute usturoiul taiat feliute.
  4. Adauga ceapa, vanata, ardeii grasi si dovlecelul, un praf de sare si lasa-le sa se caleasca.
  5. Pune rosiile, mai lasa 4-5 minute pe foc si adauga patrunjel verde.
  6. Pofta buna!
Legume la tigaie

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Legume la tigaie "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Legume la tigaie" Legume la tigaie - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Marian Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
excelent




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.