Paste cu ciuperci de post - Retete Culinare

Paste cu ciuperci de post


Iti trebuie:
  • 1 punga de paste
  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe mici
  • 2 catei de usturoi
  • 1 conserva de rosii cubulete
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 lingura cu busuioc uscat
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Pune pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj,
  2. Intre timp, caleste in ulei incins ceapa si usturoiul tocate marunt.
  3. Dupa ce s-au inmuiat, adauga ciupercile taiate cubulete si lasa-le la calit.
  4. Drege gustul de sare si piper, adauga busuioc.
  5. Cand ciupercile s-au inmuiat, pune rosiile cubulete din conserva.
  6. Lasa sa fiarba totul pana ce scade bine sosul.
  7. Scurge pastele fierte, pune-le pe un platou, iar deasupra toarna soteul de ciuperci din tigaie.
  8. Presara patrunjel verde tocat si serveste-le calde.
  9. Pofta buna!
Paste cu ciuperci de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Paste cu ciuperci de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Paste cu ciuperci de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.