Vinete si dovlecei la cuptor - Retete Culinare

Vinete si dovlecei la cuptor


Iti trebuie:
  • 2 vinete lunguiete
  • 3 dovlecei
  • 500 g rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 lingurita cu rozmarin uscat
  • 1/2 lingurita de chimen pisat
  • 1 lingurita cu piper
  • 10 boabe de piper
  • vegeta
  • ulei
  • sare
  • pesmet
Pregatesti asa:
  1. Taie vinetele rondele subtiri, presara sare pe ele si pune-le intre doua funduri de lemn.
  2. Lasa-le vreo 20 de minute, sa iasa amareala din ele.
  3. Taie rondele dovleceii si rosiile, fara sa le cureti de coaja.
  4. Unge o tava cu ulei, tapeteaz-o cu pesmet si aranjeaza rondelele de legume pe verticala: o vanata, un dovlecel, o rosie si tot asa pana le termini.
  5. Adauga vegeta si restul de mirodenii.
  6. Lasa la cuptor 20 de minute.
  7. Cand sunt aproape gata, stropeste cu ulei, pune usturoiul zdrobit si mai lasa 5-10 minute.
  8. Pofta buna!
Vinete si dovlecei la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete si dovlecei la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vinete si dovlecei la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.