Ardei umpluti cu cuscus si stafide - Retete Culinare

Ardei umpluti cu cuscus si stafide


Iti trebuie:
  • 8 ardei grasi
  • 200 g cuscus
  • 2 linguri cu stafide
  • 2 cani cu supa de legume
  • 3 rosii
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 lingura cu pesmet
  • 2 linguri cu smantana vegetala
  • sare
  • piper
  • ulei
Pregatesti asa:
  1. Pune cuscusul intr-o cratita cu putin ulei.
  2. Lasa-l sa se prajeasca putin, toarna un polonic de supa calda de legume si amesteca.
  3. Cand scade, adauga din nou supa. si tot asa, pana e gata.
  4. Amesteca stafidele cu cuscusul, presara jumatate din cantitatea de patrunjel tocat, sare si piper dupa gust si amesteca.
  5. Curata ardeii de cotor si seminte si umple-i cu compozitia de cuscus.
  6. Pune-i in tava, cu apa si ulei cat sa-i cuprinda pe jumatate si rosiile tocate marunt.
  7. Da-i la cuptor, la foc potrivit, 30 de minute.
  8. Amesteca pesmetul cu smantana vegetala si toarna acest sos deasupra.
  9. Lasa-i la cuptor zece minute sau pana cand se aureste pesmetul.
  10. Serveste-i fierbinti, cu patrunjel verde tocat.
  11. Pofta buna!
Ardei umpluti cu cuscus si stafide

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti cu cuscus si stafide "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei umpluti cu cuscus si stafide - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.