Fursecuri de post - Retete Culinare

Fursecuri de post


Iti trebuie:
  • 150 g miere
  • 150 g faina
  • 100 g nuci
  • 100 g stafide
  • 50 g margarina
  • 1 pliculet cu zahar vanilat
  • 2 linguri cu rom
  • 1 lingurita cu amoniac
  • 1 lingurita cu coaja rasa de lamaie
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Infierbanta mierea si toarn-o usor peste faina proaspat cernuta.
  2. Amesteca energic pana se raceste mierea.
  3. Adauga amoniacul dizolvat intr-o lingura cu apa, zaharul vanilat, nucile macinate, stafidele, romul, sare si coaja rasa de lamaie.
  4. Incorporeaza margarina la temperatura camerei si framanta cateva minute.
  5. Acopera aluatul cu un servet si lasa-l sa se odihneasca 30 de minute.
  6. Intinde din aluat o foaie potrivit de groasa si taie cercuri sau ce forme doresti.
  7. Asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace-le cam 25 de minute.
  8. Pofta buna!
Fursecuri de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Fursecuri de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Fursecuri de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.