Cornulete cu gem - Retete Culinare

Cornulete cu gem


Iti trebuie:
  • 1 borcan cu gem de piersici
  • 250 g margarina
  • 150 g zahar
  • 250 g faina 
  • 3 linguri cu rom
  • 1 lingurita cu coaja de lamaie
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Freaca margarina cu zaharul pana se face spuma.
  2. Incorporeaza faina proaspat cernuta si amestecata cu un praf de sare.
  3. Aromatizeaza cu romul si coaja de lamaie si framanta bine toate aceste ingrediente.
  4. Din aluatul astfel obtinut, intinde foi nu foarte subtiri si taie triunghiuri potrivit de mari.
  5. Pune in mijloc cate o lingurita cu gem si petrece doua colturi, pune-le unul peste altul.
  6. Asaza cornuletele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace la cuptor, la foc moderat, 30-40 de minute.
  7. Dupa ce s-au racorit, da-le prin zahar pudra.
  8. Pofta buna!
Cornulete cu gem

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornulete cu gem "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Cornulete cu gem " Cornulete cu gem  - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
sisi Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De PostRetete Culinare De Post Fara nota
este o reteta buna cred nu am incercato inca dar sper ca voi avea ocazia curand




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.