Chec de post delicios - Retete Culinare

Chec de post delicios


Iti trebuie:
  • 1 lamaie
  • 200 g margarina
  • 350 g faina
  • 150 g zahar
  • 1 lingura cu miere
  • 250 ml apa minerala
  • 1 plic cu praf de copt
  • sare
Pentru glazura iti trebuie:
  • 300 g ciocolata neagra
  • 1 lingura cu margarina
Pregatesti asa:
  1. Intr-un castron, freaca margarina la temperatura camerei impreuna cu zaharul.
  2. Adauga treptat apa amestecata cu zeama de lamaie si mierea, incorporeaza faina proaspat cernuta si amestecata cu praful de copt si putina sare.
  3. Mixeaza aceste ingrediente pana se desfac toate cocoloasele.
  4. Toarna compozitia astfel obtinuta in forme de chec unse cu margarina si tapetate cu faina.
  5. Lasa la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.
  6. Dupa ce s-au racorit, scoate-le din forma si imbraca-le in ciocolata topita la bain-marie si amestecata cu o lingura cu margarina.
  7. Pofta buna!
Chec de post delicios

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Chec de post delicios "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Chec de post delicios - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.