Mere in aluat de post - Retete Culinare

Mere in aluat de post


Iti trebuie:
  • 5-6 mere
  • 6 linguri cu zahar
  • 100 g nuca
Pentru aluat iti trebuie:
  • 450 g faina
  • 250 ml suc de mere
  • 80 ml ulei
  • 25 g drojdie
  • 1 cana cu zahar
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Dizolva drojdia si un praf de sare in putin suc de mere.
  2. Lasa la crescut circa 20 de minute.
  3. Amesteca faina cu zaharul si fa o adancitura in mijloc.
  4. Pune drojdia crescuta, restul de suc si uleiul si framanta bine.
  5. Acopera aluatul si lasa-l la crescut, la loc cald, cel putin o ora.
  6. Intinde din aluat o foaie nu foarte groasa si taie cercuri mari.
  7. Pune in mijlocul fiecarui cerc mere rase si calite separat cu zaharul si nuca macinata.
  8. Strange aluatul in asa fel incat sa obtii un cuib.
  9. Asaza-le intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt si coace-le la foc moderat, 40-45 de minute.
  10. Pofta buna!
Mere in aluat de post


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mere in aluat de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Mere in aluat de post" Mere in aluat de post - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
damaris Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota Maxima Fara nota
chiar mi`a placut reteta.. n`a fost nici greu de facut, nici nu a necesitat mult timp- si.. a fost delicioasa..




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.