Pasta de naut - Retete Culinare

Pasta de naut


Iti trebuie:
  • 400 g naut
  • 3 cepe
  • 1 morcov potrivit
  • 2 catei de usturoi
  • 8 linguri ulei
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 praf chimen macinat
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Lasi nautul la inmuiat peste noapte, il strecori si apoi il fierbi pana incepe sa se patrunda.
  2. Adaugi o ceapa si morcovul taiate bucatele si continui fierberea inca 15 minute, pana cand nautul si zarzavaturile sunt bine patrunse.
  3. Scurgi zeama si o pastrezi, apoi mixezi nautul, morcovul si ceapa pana se transforma in piure.
  4. Adaugi sase linguri de ulei treptat si freci cu o lingura de lemn sau cu mixerul pana cand piureul devine cremos.
  5. Pentru a capata consistenta dorita, poti adauga putina zeama in care a fiert nautul.
  6. Condimentezi cu usturoiul pisat, chimenul macinat, sare, piper, dupa gust, si zeama de lamaie.
  7. Incingi doua linguri de ulei si prajesti doua cepe tocate marunt.
  8. Asezi piureul intr-un castron, pui ceapa pe margine si servesti cu paine prajita.
  9. Pofta buna!
Pasta de naut

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pasta de naut "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pasta de naut - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.