Tort cu crema de cafea - Retete Culinare

Tort cu crema de cafea


Pentru blat iti trebuie:
  • 12 albusuri
  • 500 g zahar
  • 1 lingura otet.
Pentru crema iti trebuie:
  • 12 galbenusuri
  • 300 g zahar pudra
  • 2 pachete de unt
  • 5 lingurita ness
Pregatesti asa:
  1. Pentru blat, bati albusurile spuma tare impreuna cu zaharul timp de o ora.
  2. Zaharul il adaugi treptat.
  3. La final, adaugi otetul si torni compozitia intr-o tava imbracata cu hartie de copt.
  4. Coci, la foc mic, cu usa aragazului intredeschisa, timp de o ora.
  5. Albusul trebuie mai mult uscat, ca la bezele.
  6. Pentru crema, bati galbenusurile cu zaharul pe baie de aburi pana se ingroasa.
  7. O dai deoparte, o lasi sa se raceasca, dupa care incorporezi untul moale batut spuma separat si nessul.
  8. Scoti blatul de albus, il tai in doua pe verticala, il umpli cu jumatate din crema, iar cu restul il ornezi.
  9. Pofta buna!
Tort cu crema de cafea

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu crema de cafea "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Tort cu crema de cafea" Tort cu crema de cafea - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
barda Nota: Retete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de Torturi - Nota MaximaRetete de TorturiRetete de Torturi Fara nota
bun




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.