Placinta cu mere de post - Retete Culinare

Placinta cu mere de post


Iti trebuie:
  • 1 pachet aluat foietaj
  • 3 mere
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri scortisoara
  • zeama de la o jumatate de lamaie.
Pregatesti asa:
  1. Merele le speli, le tai sferturi, le scoti samburii si le tai felii subtiri.
  2. Le pui intr-o cratita, le acoperi cu apa, adaugi doua linguri cu zahar, zeama de lamaie si lasi sa dea in 2-3 clocote.
  3. Dai cratita deoparte, scoti feliile pe un prosop de hartie si le lasi sa se raceasca.
  4. Foietajul il intinzi putin si-1 presari cu restul de zahar amestecat cu scortisoara.
  5. Treci cu sucitorul de 2-3 ori peste aluat, ea sa se lipeasca bine zaharul.
  6. Tai fasii de 2 cm latime si pe fiecare pui felii de mere usor suprapuse.
  7. Rulezi cat mai strans si le asezi in picioare intr-o tava in care ai pus hartie de copt.
  8. Le coci, la foc potrivit, 20 de minute.
  9. Pofta buna!
Placinta cu mere de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu mere de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Placinta cu mere de post" Placinta cu mere de post - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Ana-Maria Nota: Retete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post - Nota MaximaRetete Culinare De Post Fara nota
Recomand doar 1 lingurita de scortisoara, alfel va iesi amaruie.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.