Costite de miel umplute - Retete Culinare

Costite de miel umplute


Iti trebuie:
  • 2 costite de miel intregi
Pentru marinata iti trebuie:
  • 1 pahar de vin alb
  • 1/2 pahar ulei
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita rozmarin
  • 100 g leurda
  • 1 ceapa.
Pentru umplutura iti trebuie:
  • maruntaiele de la 1 miel
  • 200 g ficat de pui
  • 150 g ceapa verde
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • boia
  • ienibahar
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • ulei
  • prapurul de la miel
  • 50 g unt.
Pregatesti asa:
  1. Costitele de la miel le tii 5 ore la marinat intr-un bait facut din vin, ulei, usturoi, cimbru, rozmarin, leurda si ceapa taiate marunt, sare si piper.
  2. Toci ceapa verde marunt si o pui la calit in doua linguri de ulei incins.
  3. Adaugi maruntaiele de miel ( mai putin ficatul ) spalate si taiate bucati mici, acoperi cu un capac si lasi pe foc pana cand scade zeama, lasata de maruntaie.
  4. Lasi la racit, apoi le treci prin masina de tocat impreuna cu ficatul crud, painea inmuiata in apa si stoarsa bine.
  5. Adaugi peste tocatura ouale crude, cateva frunze de ceapa verde si usturoi verde taiate marunt, mararul si patrunjelul tocate marunt, amesteci si  condimentezi cu sare si piper, boia si ienibahar.
  6. Crestezi costitele la varf 2-3 cm si le ungi bine cu mana cu un amestec facut din ulei, sare si piper.
  7. Cosi coastele una de alta, cu cotletul spre interior.
  8. In coronita firmata, asezi prapurul rasfranat peste marginile coronitei.
  9. Umpli prapurul cu amestecul de organe, il impachetezi deasupra si pui cateva bucatele de unt.
  10. Asezi coronita, intr-o tava unsa, adaugi baitul in care au stat costitele si o introduci in cuptor pana cand se rumeneste frumos.
  11. Pofta buna!
Costite de miel umplute

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Costite de miel umplute "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Costite de miel umplute - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.