Pulpe de pui umplute cu ciuperci - Retete Culinare

Pulpe de pui umplute cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 4 ciuperci
  • 100 g branza sarata
  • sare
  • piper
  • 1 lingura cu ulei de masline
  • 1 pahar vin alb
  • 1 lingurita sos de soia
Pregatesti asa:
  1. Dezosezi pulpele si incerci sa le intinzi cat mai mult.
  2. Poti chiar sa le bati putin cu un ciocan de snitele.
  3. Tai legumele fasii si le calesti in uleiul de masline incins pana scade zeama lasata de ciuperci.
  4. Condimentezi cu sare si piper si pui sosul de soia.
  5. Lasi sa se raceasca putin.
  6. Asezi in mijlocul pulpelor legumele calita si cate  o bucata de branza.
  7. Rulezi stans si legi cu ata alimentara sa nu iasa umplutura.
  8. Le asezi intr-o tava mica unsa cu ulei, torni vinul si le introduci la cuptor pana se rumenesc frumos.
  9. Le mai intorci din cand in cand si le stropesti cu sosul din tava.
  10. Le servesti taiate felii mai groase.
  11. Pofta buna!
Pulpe de pui umplute cu ciuperci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpe de pui umplute cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpe de pui umplute cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.