Cornulete cu rahat de post - Retete Culinare

Cornulete cu rahat de post


Iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 2 cani ulei
  • 1 cana apa
  • 1 lingura zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • 300 g rahat
  • zahar pudra.
Pregatesti asa:
  1. Amesteci drojdia, sarea si zaharul cu apa calduta.
  2. Adaugi uleiul, faina si framanti un aluat potrivit.
  3. Lasi sa dospeasca la cald 30 de minute.
  4. Intinzi o foaie subtire si tai dreptunghiuri potrivite cum doresti sa faci de mari cornuletele.
  5. Asezi pe fiecare dreptunghi cate o bucata de rahat si rulezi.
  6. Le asezi intr-o tava neunsa, la distanta unele de altele si le coci la foc potrivit, pana se rumenesc usor.
  7. Cand sunt gata le scoti si le treci prin zahar pudra.
  8. Pofta buna!
Cornulete cu rahat de post

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornulete cu rahat de post "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cornulete cu rahat de post - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.