Terina din carne de porc - Retete Culinare

Terina din carne de porc


Iti trebuie:
  • 1 kg de carne de porc slaba
  • 200 g sunca de porc
  • 200 g ficat de porc
  • 2 cepe
  • 2 felii paine de casa
  • 2 linguri coniac
  • 3 oua
  • 1 lingurita ienibahar
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Pui ficatul in ala clocotita cu sare si il lasi cateva minute sa fiarba.
  2. Il scoti si il lasi sa se raceasca.
  3. Cureti ceapa si o tai bucati.
  4. Treci carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa si ficatul.
  5. Pui totul intr-un castron.
  6. Tai coaja de la feliile de paine, faramitezi miezul foarte marunt, si il pui in castronul cu carne.
  7. Adaugi sunca taiata cuburi, ouale intregi batute usor, coniacul, ienibaharul, sare si piper dupa gust.
  8. Omogenizezi bine amestecul.
  9. Torni compozitia intr-un vas termorezistent de terina uns si tapetat si apesi bine.
  10. Asezi vasul intr-unul mai mare, torni apa, dupa care introduci la cuptor pentru 1 ora si 30 de minute.
  11. Scoti tava din cuptor si din baia de apa.
  12. Lasi sa se raceasca inainte de servire.
  13. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Terina din carne de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Terina din carne de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.