Ciorbita de miel - Retete Culinare

Ciorbita de miel


Iti trebuie:
  • 1 pulpa mica de miel
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 300 ml smantana
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Asezi pulpa de miel la fiert in trei litri de apa si un praf de sare.
  2. Inlaturi cu grija spuma formata si lasi carnea sa fiarba circa 30 de minute, apoi adaugi zarzavaturile curatate si taiate marunt.
  3. Continui fierberea pana cand carnea este bine patrunsa si se desprinde usor de pe os.   
  4. Scoti pulpa din supa, o dezosezi, o tai bucati, apoi o introduci din nou in oala, pe care o pui din nou la fiert, la foc mic.
  5. Mai adaugi apa calda.
  6. Separat, bati galbenusurile cu smantana, intr-un castron mare, adaugi zeama de lamaie si patrunjelul tocat, sare si piper, dupa gust.
  7. Adaugi cate un polonic,din ciorba fierbinte, peste dresul cu smantana, pana ajunge la temperatura ciorbei, apoi torni incet  in oala cu ciorba, pentru a nu se taia.
  8. Dupa un clocot, dai vasul deoparte de pe foc si servesti ciorba fierbinte.
  9. Pofta buna!
Ciorbita de miel

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorbita de miel "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorbita de miel - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.