Ciorba cu perisoare si cartofi - Retete Culinare

Ciorba cu perisoare si cartofi


Pentru perisoare iti trebuie:
  • 500 g carne tocata de curcan
  • 3 linguri orez
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper.
Pentru ciorba iti trebuie:
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 bulb mic de telina
  • 1 fir de praz ( partea alba )
  • 2 cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 200 ml pulpa de rosii ( conserva )
  • patrunjel verde
  • 500 ml bors de casa
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Tai legumele bucati si le calesti in uleiul incins cu doua linguri de apa pana incep sa se inmoaie.
  2. Adaugi apoi trei litri de apa calda, un praf de sare si le lasi sa fiarba, la foc mic, circa 20 de minute.
  3. Amesteci carnea tocata cu orezul spalat bine, ouale batute usor, patrunjelul tocat fin, sare si piper, dupa gust.
  4. Din compozitia obtinuta, modelezi perisoare, pe care le adaugi, una cate una, in supa, acoperi oala cu capac si lasi sa fiarba totul pana cand perisoare-le se ridica la suprafata.
  5. Pui pulpa de rosii si mai lasi sa fiarba 15 minute.
  6. Adaugi borsul de casa fiert si spumuit separat, potrivesti gustul de sare si piper, adaugi patrunjel verde si dupa 2-3 clocote iei vasul de pe foc.
  7. Lasi borsul 10 minute sa se aseze, inainte de a fi servit.
  8. Pofta buna!
Ciorba cu perisoare si cartofi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu perisoare si cartofi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Ciorba cu perisoare si cartofi" Ciorba cu perisoare si cartofi - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
merr Nota: Retete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota Maxima Fara nota
nota excelenta :X

 
ana Nota: Retete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota Maxima Fara nota
foarte buna:::




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.