Pulpa de miel cu rozmarin la cuptor - Retete Culinare

Pulpa de miel cu rozmarin la cuptor


Iti trebuie:
  • 1 pulpa mare de miel
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • 3 ramurele de rozmarin
  • 6 catei de usturoi
  • 200 ml vin alb
  • 1 lingura miere
  • sare
  • piper.
Pentru sos iti trebuie:
  • 100 ml otet
  • 100 ml apa
  • 5 catei de usturoi
  • 3 frunze de dafin
  • 1 lingurita cimbru
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Cureti bine carnea, o speli si o usuci cu prosoape absorbante, apoi o asezi intr-un vas.
  2. Amesteci toate ingredientele pentru sosul marinat si il torni peste carne.
  3. Acoperi cu o folie de aluminiu si lasi cateva ore carnea la frigider (eventual peste noapte).
  4. O mai intorci din cand in cand.
  5. O scurgi bine de sosul marinat, o asezi intr-o tava unsa cu ulei, torni in tava 200 ml vin alb, adaugi mierea, cateii de usturoi intregi,  crengutele de rozmarin, sare si piper, dupa gust.
  6. Acoperi tava cu folie de aluminiu si o introduci la cuptor pentru circa doua ore.
  7. Din cand in cand, stropesti friptura cu sosul din tava.
  8. Inainte cu 30 de minute de a fi gata, indepartezi folia de aluminiu si lasi friptura sa se rumeneasca frumos.
  9. Pofta buna!
Pulpa de miel cu rozmarin la cuptor


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pulpa de miel cu rozmarin la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pulpa de miel cu rozmarin la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.