Pui delicios umplut cu costita afumata si stafide - Retete Culinare

Pui delicios umplut cu costita afumata si stafide


Iti trebuie:
  • 1 pui mare
  • 250 g costita afumata
  • 2 cepe
  • 2 linguri miez de nuca zdrobit
  • 2 linguri stafide aurii
  • 2 oua
  • 50 ml lapte
  • 4 felii de paine
  • 45 g unt
  • 2 linguri ulei
  • 500 ml supa de pui
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 lingura rozmarin maruntit
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Tai costita cubulete si le prajesti crocante cu o lingura de ulei, apoi le scoti si le asezi intr-un castron.
  2. Adaugi peste costita ceapa tocata fin, miezul de nuca zdrobit, stafidele, patrunjelul taiat marunt, ouale amestecate cu laptele, feliile de paine  taiate cubulete, sare si piper, dupa gust.
  3. Amesteci toate ingredientele si le lasi sa stea 10 minute la rece.
  4. Intre timp, cureti, speli puiul si-l usuci bine cu prosoape absorbante.
  5. II umpli cu compozitia pregatita, prinzi deschizatura cu scobitori sau o cosi.
  6. Freci puiul pe deasupra cu sare si piper, il ungi cu untul topit amestecat cu ulei si-l asezi intr-o tava.
  7. Adaugi restul de unt si ulei, supa de pui si-l introduci la cuptor pentru o ora si jumatate.
  8. II stropesti din cand in cand cu sosul din tava.
  9. Scoti puiul din tava pe un platou mai adanc si il acoperi cu folie de aluminiu sa se pastreze cald.
  10. Torni sosul din tava intr-o craticioara, adaugi rozmarinul maruntit, cateii de usturoi si-l fierbi 5 minute, apoi il torni peste puiul de pe platou.
  11. Transezi puiul si-l servesti imediat.
  12. Pofta buna!
Pui delicios umplut cu costita afumata si stafide

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pui delicios umplut cu costita afumata si stafide "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pui delicios umplut cu costita afumata si stafide - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.