Pastrav delicios - Retete Culinare

Pastrav delicios


Iti trebuie:
  • 4 pastravi
  • 100 g unt
  • 100 g migdale feliate
  • 1 praf de mustar
  • 3 linguri ulei
  • 100 ml vin alb sec
  • 4 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura marar uscat
  • sare
  • piper macinat
Pregatesti asa:
  1. Cureti pastravii de intestine, le tai aripioarele, ii speli si-i tamponezi cu prosoape absorbante cat mai bine, dupa care ii presari cu sare.
  2. Separat, amesteci faina, piperul macinat, mararul uscat si praful de mustar, intr-un castron.
  3. Tavalesti pastravii prin acest amestec, apoi, cu ajutorul unei pensule, ii umezesti generos cu zeama de lamaie, dupa care ii treci din nou prin  amestecul picant de faina si-i prajesti in ulei incins.
  4. Trebuie sa fii foarte atenta, sa nu se rupa.
  5. Ii scoti pe prosoape absorbante.
  6. Topesti untul intr-o tigaie, adaugi migdalele si le rumenesti repede pana devin aurii, apoi le scoti pe prosoape absorbante.
  7. In grasimea ramasa, adaugi zeama de lamaie ramasa si vinul alb.
  8. Lasi sa fiarba pana se ingroasa putin, apoi adaugi migdalele si iei vasul de pe foc.
  9. Asezi pastravii pe un platou cald si torni peste ei sosul cu migdale.
  10. Pofta buna!
Pastrav delicios

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pastrav delicios "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pastrav delicios - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.