Coltunasi cu carne - Retete Culinare

Coltunasi cu carne


Pentru aluat iti trebuie:
  • 750 g faina integrala
  • 2 oua
  • 250 ml apa rece
  • 1 praf de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 500 g carne de pui
  • 1 ou
  • 2 cepe
  • sare
  • 1 l supa de pasare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Din faina, oua,  un praf de sare si apa rece framanti un aluat elastic timp de 15 minute, apoi il lasi sa se odihneasca.
  2. Amesteci carnea tocata cu ceapa taiata marunt, oul si potrivesti gustul de sare si piper.
  3. Intinzi o foaie subtire din aluat si tai cu paharul rondele de 7 cm diametru.
  4. Pui pe fiecare rondea cate o lingurita de carne, apoi impaturesti.
  5. Lipesti bine marginile, ca sa nu se desfaca la fiert.
  6. Pui supa la fiert si cand da in clocot adaugi coltunasii si ii lasi pana se ridica la suprafata, aproximativ 15 minute.
  7. Ii scoti pe o farfurie, ii stropesti cu unt si ii presari cu verdeata.
  8. Pofta buna!
Coltunasi cu carne


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Coltunasi cu carne "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Coltunasi cu carne - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.